PBS Systeemplafonds en wanden

Over PBS

PBS Projecten, gespecialiseerd in het verwerken van alle mogelijke en voorkomende typen systeemplafonds, systeemwanden. Voortgekomen uit het bedrijf Elite Systemen BV dat sinds 1986 actief in de markt stond als betrouwbare afbouwpartner.

In 2010 ontstonden de eerste plannen om samen met zusterbedrijf PBS Holland -naast de individuele klanten- ook gezamenlijke projecten te realiseren. Op deze manier zijn wij in staat om voor onze opdrachtgevers een totaalpakket te verstrekken. Dit geeft enorme voordelen in de uitvoering zoals: één aanspreekpunt, risico reductie en dit alles resulteert weer in een financieel voordeel.

Deze ontwikkeling leidde ertoe dat PBS Projecten in januari 2011 het levenslicht zag. Hiermee wordt de kwaliteit, flexibiliteit en oplossingsgerichtheid voortgezet die men van Elite Systemen gewend was door de jaren heen.

Financieel kerngezond

PBS is al ruim 30 jaar actief, in Nederland en ver daarbuiten. In die tijd hebben we niet alleen een schat aan ervaring opgedaan, maar zijn we ook uitgegroeid tot een zeer stabiele partner: we hebben een organisatie die ook de grootste klussen uitstekend aankan, stellen opdrachtgevers nooit voor verrassingen en zijn financieel kerngezond.

We zijn daarom ook op langere termijn in staat om aan onze garantieverplichtingen te voldoen. En omdat we niet afhankelijk zijn van derden, nemen we bij elk project de volledige garantie voor onze rekening.